Evenementen

Stichting Cultuur In Nissewaard (CIN) heeft inmiddels drie belangrijke structurele activiteiten ontwikkeld, die in principe jaarlijks terugkeren: Talent Op Straat (juni), Stemmen In Nissewaard (september) en de Troubadour Tour (november). Daarnaast wil de organisatie ook een aanzet geven tot nieuwe initiatieven op daarvoor geschikte locaties. CIN zoekt het publiek op en gaat graag samenwerkingen aan met bestaande organisaties.

activiteiten

Talent op straat 2024

Talent op Straat

Op zaterdag 25 mei staat het centrum van Spijkenisse in het teken van Talent op Straat. Dit jaar is er een straatmuzikantenfestival, een dansfeest en een sportplein, maar ook demonstraties schilderen en beeldhouwen, installaties met Dromoscopen en nog veel meer.

Festival Stemmen in Nissewaard 2023

Stemmen in Nissewaard

9 september 2023 - zesde editie
Tijdens Open Monumentendag organiseert Stichting Cultuur in Nissewaard het festival Stemmen in Nissewaard. Bij dit evenement staat de menselijke stem centraal in muziek, voordracht en een kindervoorstelling. In maar liefst zes monumentale locaties in Nissewaard worden activiteiten georganiseerd.

Troubadour Tour

Houdt u van muzikale ontmoetingen, verhalenvertellers en dichtkunst? Dan mag zondag 5 november in uw agenda worden genoteerd, want dan vindt de derde editie van de Troubadour Tour plaats! Een kleinschalig eendaags festival op verschillende locaties in Nissewaard. De artiesten touren rond, maar u blijft op één plek!

© ontwerp & realisatie CreatieCentrale